app.gif +36 20 9438-040
Elektroszmog elleni védelem
boríték.gif"Pácienseink
elégedettsége
a mi sikerünk!"Elektroszmog.JPGHatékony védelem az elektroszmog
ellen a COMMUNIGUARD-dal!
Elektroszmog 1.JPG
Az elektroszmog a bennünket körülvevő elektromágneses sugárzások együttese, amely természetes és mesterséges forrásokból is származhat. Leggyakoribb hétköznapi forrásai a háztartási eszközök, mikrohullámú sütők, a számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, vezeték nélküli telefonok, televíziók, monitorok, baba megfigyelő készülékek, távközlési eszközök, gépjárművek, stb.
Napjainkban már közismertek az elektroszmog terhelésének az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatásai, melyek számos tünet formájában jelentkezhetnek, mint például a fejfájás, fülzúgás, alvászavar, levertség, fáradtság, idegesség, koncentráció- és memóriazavar, stb.

Az elektroszmog elleni védelem költséghatékony és egyszerű eszköze a COMMUNIGUARD!
A COMMUNIGUARD egy olyan informatikailag kezelt fólia, amely segít megvédeni a szervezetet az elektroszmog negatív hatásai ellen úgy, hogy a testünket érő káros hullámokat harmonizálja.
Hatásosságát vizsgálták az EUTROPA Intézetben Németországban, illetve számos biológiai mérési eszközzel is tesztelték, például: hőteszt, élő vércsepp analízis, melyekkel kiváló eredményt mutatott.

Saját orvosi praxisomban az általam végzett Voll-féle elektroakupunktúrás vizsgálat is kimutatta a mobiltelefonok és laptopok káros hatásait, ugyanis a teljesen egészséges szervek normális értékét lerontotta, ami azt jelenti, hogy hosszú távon működésbeli zavarok léphetnek fel a szervezetben. Viszont a COMMUNIGUARD használatával (a fóliát a mobiltelefonra és a laptopra felragasztva) a Voll-féle vizsgálat során a normál értékek változatlanul maradtak, vagyis a COMMUNIGUARD védelmet nyújtott az elektromágneses sugárzás ellen.

Az elektroszmog elleni védelemről még részletesebben itt olvashat!

A COMMUNIGUARD ára itt található meg illetve ugyanerre a linkre kattintva meg is rendelheti.


Elektroszmog 2.JPG
Honlapunk részeinek vagy egészének más honlapra történő átmásolásához nem járulunk hozzá!
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.